Opgradér dit hjem med en garage

Opbygning af garager i træ

Ønsker du at udvide og opgradere din private bolig med en garage, hvor du trygt kan parkere bilen og komme til at nyde godt af nogle ekstra kvadratmeter til opbevaring og andre praktiske gøremål. Så er jeg i stand til at hjælpe dig med det. Hos TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS tilbyder jeg nemlig opbygning af garager i træ, og jeg kan derfor også stå for at lave en ny garage hjemme ved dig.

Fra min base i Skærbæk kører jeg ud til opgaver med garagebyggeri inden for en radius af 45-50 km, og jeg kommer derfor blandt andet forbi opgaver på Rømø, i Esbjerg og lignende. Hvis du leder efter en tømrer, der kan opgradere din bolig med en helt ny garage, så kan jeg hjælpe dig med det.

Vær selv med til at styre retningen for projektet

Når du får lavet en ny garage, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig på forhånd. Skal du bruge en enkelt eller dobbelt garage? Skal garagen være åben eller med garageport? Har du brug for en isoleret garage? Og har du særlige ønsker til garagegulvet? Uanset hvad du kunne tænke dig at få lavet på din nye garage, så kan jeg tilbyde dig en løsning, som indfrier netop dine ønsker og behov.

Du kan således selv være med til at styre retningen for projektet med dit garagebyggeri, så resultat er skræddersyet til netop dig. Som snedker kan jeg desuden være behjælpelig med at udstyre din nye garage med forskellige smarte opbevaringsløsninger, og jeg laver gerne specielle indretningselementer og lignende, hvis du har et helt specifikt ønske.

Vil du have en pris på en garage? Så kontakt mig i dag!

Da jeg tilbyder mange forskellige muligheder i mit arbejde med garager, varierer prisen på en ny garage også meget. Det afhænger alt sammen af dine unikke ønsker og behov. Kontakt mig derfor allerede i dag, hvis du vil have udformet et tilbud på netop din drømmegarage.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Tøndervej 43, 6780 Skærbæk

Telefon: 60 19 16 01

E-mail: te@te-byg.dk

TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS 

Hos TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS står jeg klar til at realisere dine visioner. Min passion for håndværket og øje for detaljer sikrer, at jeg kan håndtere alt fra små reparationer til større ombygninger.

facebook-circular-logo

CVR-nummer​: 39152096