Få en carport til sikker parkering derhjemme

Jeg tilbyder smukke og praktiske løsninger

Overvejer du at investere i en carport derhjemme, så du kan komme til at parkere bilen i sikkerhed for vind og vejr? Så er du kommet til det rette sted. I mit tømrerfirma, TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS, tilbyder jeg nemlig opbygning af carporte med løsninger, der er både smukke, praktiske og langtidsholdbare. Jeg forstår vigtigheden af kvalitet og holdbarhed, og derfor bruger jeg kun de bedste materialer til at bygge nye carporte, så jeg er sikker på, at mit arbejde holder i årevis.

Fra min base i Skærbæk kører jeg gerne ud i en radius af 45-50 km for at hjælpe kunder i hele området. Hvis du ønsker at få lavet en carport hjemme ved din bolig i Esbjerg, på Rømø eller et lignende sted heromkring, så kan jeg altså også komme ud og klare det for dig.

Derfor skal du lade mig bygge din nye carport

Jeg kan være behjælpelig med at bygge en ny carport, hvor du får et stort udvalg af muligheder for selv at definere det endelige resultat. Jeg lytter nøje til dine ønsker i forhold til materialevalg, udseende, størrelse og funktion, så du får en løsning, der imødekommer alle dine behov. Uanset om du søger en enkelt eller dobbelt carport eller en mere avanceret carport med skur og andre ekstra opbevaringsmuligheder, så kan jeg varetage opgaven for dig.

Jeg sørger derudover også altid for, at mit arbejde bliver en naturlig forlængelse af den eksisterende bolig. Derfor kan jeg også rådgive dig om, hvordan din carport med fordel kan udformes og designes, så den passer til resten af boligens udseende, mens den opfylder alle dine praktiske behov.

Kontakt mig for at få en pris på din opgave

Er du klar til at tage det første skridt mod at få en ny carport i træ derhjemme? Så kontakt mig i dag og lad mig høre meget mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Efter du har fortalt mig om dine ønsker og behov, giver jeg dig også gerne et tilbud på din opgave.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Tøndervej 43, 6780 Skærbæk

Telefon: 60 19 16 01

E-mail: te@te-byg.dk

TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS 

Hos TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS står jeg klar til at realisere dine visioner. Min passion for håndværket og øje for detaljer sikrer, at jeg kan håndtere alt fra små reparationer til større ombygninger.

facebook-circular-logo

CVR-nummer​: 39152096